Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
20 Νοέ 14 ← πίσω

Νέα τραγική ιστορία! Μάνα ανακαλύτει πως ο γιός της είναι CrossFitter

Οι αποκαλύψεις στην αθλητική κοινότητα συνεχίζονται. Μετά την τραγική μάνα που ανακάλυψε πως το παιδί της έτρεχε κρυφά Μαραθώνιους , άλλη μια παρόμοια τραγική ιστορία ήρθε στο φώς της δημοσιότητας από το www.rxdnews.gr .


Δύσκολες ώρες για την μάνα που ανακάλυψε πως ο γιός της είναι CrossFitter


Ένα σύγχρονο δράμα εξελίσσεται σε ένα φτωχικό διαμέρισμα στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας όπου η μητέρα ενός νεαρού ανακάλυψε ότι το παιδί της ήταν κρυφά CrossFitter.

Δεν ήξερε τι την περίμενε η κυρία Πιπίτσα όταν πριν από μερικές μέρες άνοιξε ένα συρτάρι στο δωμάτιο του γιου της να τοποθετήσει τα φρεσκοπλυμένα του εσώρουχα. Έντρομη ανακάλυψε κάτω από τα ρούχα του ένα speed rope, και πολλά tshirts με  ακαταλαβίστικα σύμβολα μιας αίρεσης ονόματι CrossFit.. Ήταν ποτέ δυνατόν; Το σπλάχνο της; Το καλύτερο παιδί; Που όλη η γειτονιά παραμιλούσε; Ήταν δυνατό αυτό το παιδί να είναι CrossFitter; Κι όμως, όπως φαίνεται ο Χαράλαμπος, 29 ετών, ασχολείται αρκετά χρόνια με το θανατηφόρο άθλημα, αφού εκτός των άλλων βρέθηκαν αποδείξεις συνδρομών στο box με χρονολόγηση από το 2010. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το CrossFit είναι ο πιο θανατηφόρος εθισμός αμέσως μετα το κάπνισμα αφού η χρόνια ενασχόληση είναι μοιραία τόσο για τον αθλητή αλλά και για όσους έρθουν σε επαφή μαζί του όσο αυτός είναι ιδρωμένος ή μετά από PR.

«Είχα δει που άρχισαν και φούσκωναν οι μύες του άλλα νόμιζα πως ήταν τα σουτζουκάκια και το κοτόπουλο που του μαγείρευα, τέτοιο κακό δεν το περίμενα. Σταμάτησε να φοράει nike, adidas και άλλες μάρκες που φορούσαν όλοι οι φίλοι του και φορούσε μόνο Reebok, Rogue και Innov-8, αλλά πίστευα πως ήταν η μόδα» ειπε απαρηγόρητη η μητέρα. «Τώρα που το σκέφτομαι όλα τα σημάδια ήταν εκεί, μόλις προχθές μπήκα χωρίς να χτυπήσω στο δωμάτιο του και πρόλαβα να δω μια ιστοσελίδα με κάτι μουσκουλιάρες γυναίκες να σηκώνουν βάρη στην οθόνη του υπολογιστή του λίγο πριν την κλείσει απότομα.»

«Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και συχνά γυρνούσε ιδρωμένος. Ήθελα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου πως έχει βρει κάποιο κοριτσάκι και έβγαιναν μαζί. Πώς να πάει ο νους μου σε ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο;» διηγείται ο κύριος Βαγγέλης, πατέρας του νεαρού, για το αδίστακτο χτύπημα που τους επιφύλαξε η μοίρα. «Τώρα περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο στο ίντερνετ συζητώντας με γονείς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αναζητώντας κάποια λύση. Υπάρχουν κάποιες πειραματικές θεραπείες αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα και δεν καλύπτονται από το ασφαλιστικό μας ταμείο άλλωστε όπως έχει αποδειχθεί το CrossFit είναι άκρως εθιστικό»

«Οι περισσότεροι στη γειτονιά μοιράζονται τη στεναχώρια μας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε βιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό και το στίγμα του να έχουμε ένα CrossFitter στο σπίτι. Πριν δύο μέρες κάποιος βανδάλισε την εξώπορτα μας γράφοντας «Me against myself» με μαύρο μαρκαδόρο, ενώ βρήκαμε και ένα κουβά γεμάτο με άσπρη σκόνη, το οποίο παρέδωσα στην αστυνομία για ανάλυση. Τελικά ήταν μαγνησία (magnesium carbonate), που όπως πληροφορήθηκα την χρησιμοποιούν και στο CrossFit. Μεγάλη συμφορά μας βρήκε.. » είπε.

Η ευρύτερη οικογένεια αλλά και γείτονες έχουν αγκαλιάσει το ηλικιωμένο ζευγάρι και τους συμπαραστέκονται στις δύσκολες αυτές ώρες. Ακόμα και τοπικοί φορείς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση τους και υπάρχουν πιθανότητες να μπει ο Χαράλαμπος (ή μπάμπης ο CrossFitter όπως είναι το παρατσούκλι του) σε κάποιο πρόγραμμα για απεξάρτηση. Οι προσευχές όλων μας είναι μαζί τους, να βρεθεί σύντομα μια θετική λύση.

* Υ.Γ. Προφανώς το άρθρο είναι χιουμοριστικό και αφιερωμένο σε όλους του «γνώστες», «ειδικούς» και κινδυνολόγους που πολεμούν το CrossFit λέγοντας πως είναι η χαρά του φυσικοθεραπευτή και άλλα τέτοια. Έμπνευση ήταν αντίστοιχο άρθρο για τους μαραθωνοδρόμους..

S.V.
www.rxdnews.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News