Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
19 Δεκ 14 ← πίσω

Πως να επιλέξω ηλεκτρικό διάδρομο;

ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

Είναι μία κίνηση που θα αλλάξει την ζωή σας. Αντιμετωπίστε την σωστά!


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ

Κάνοντας μία έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε ότι διατίθενται εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα διαδρόμων που λίγο-πολύ υπόσχονται τα ίδια. Άνεση στη χρήση, ασφάλεια και αντοχή.

Εάν ο καταναλωτής δεν γνωρίζει από διαδρόμους τότε τα πράγματα περιπλέκονται αφού όλα τα μοντέλα του φαίνονται ίδια με μόνη διαφορά στην τιμή, αφού άλλα είναι «φθηνά» και άλλα «ακριβά».

Εδώ να πούμε ότι είναι λογικό ο καταναλωτής να μην γνωρίζει πολλά για τους ηλεκτρικούς διαδρόμους αφού τα τελευταία μόλις χρόνια μπήκαν στην ζωή μας.

Πρέπει λοιπόν να ενημερωθεί σωστά, να γίνει όσο το δυνατόν γνώστης του αντικειμένου και έτσι να αποφασίσει τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν.

Εάν π.χ. μιλάγαμε για αυτοκίνητα που έχουν μπει στην ζωή του ανθρώπου εδώ και περίπου 100 χρόνια ο καταναλωτής είναι εύκολο να καταλάβει τις διαφορές όταν μιλάμε για FIAT, FORD ή MERCEDES.

Είναι επίσης εύκολο να καταλάβει ότι μία μηχανή αυτοκινήτου 2000cc δεν είναι ίδιας ποιότητας, απόδοσης και αντοχής παντού αλλά διαφέρει από μάρκα σε μάρκα.
Αντιθέτως στην αγορά ηλεκτρικών διαδρόμων πολλές φορές αποφασίζουμε απλά συγκρίνοντας ιπποδυνάμεις και τιμές χωρίς να ελέγχουμε τίποτα άλλο.
Οι διαφορές όμως είναι τεράστιες  τόσο μεταξύ των οικονομικών μοντέλων όσο και μεταξύ αυτών που απευθύνονται σε απαιτητικούς χρήστες.


 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ;

Είτε μιλάμε για ένα διάδρομο γυμναστικής, είτε για ένα πολυόργανο, είτε για μια πλατφόρμα δόνησης, η έννοια του «φθηνού» ή του «ακριβού» είναι σχετική.
Για παράδειγμα ένα πολυόργανο που κοστίζει «φθηνά», περίπου 180€ αλλά που κατά την διάρκεια της άσκησης η κίνηση του «μαγκώνει», ή που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πλήρη κίνηση λόγω κοντής τροχαλίας, στην πραγματικότητα στοιχίζει «ακριβά».
Πολύ απλά γιατί δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Έχουμε πετάξει κυριολεκτικά 180€ και μάλιστα όχι στα σκουπίδια αλλά μέσα στον, συνήθως περιορισμένο, χώρο του σπιτιού μας.

Ένας «φθηνός» διάδρομος με ανεπαρκές μέγεθος ιμάντα που πρέπει να προσέχουμε κάθε στιγμή για να μην βρεθούμε πεσμένοι στο πάτωμα είναι στην πραγματικότητα «ακριβός», γιατί δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Ένα «φθηνό» ποδήλατο των 80€ που κατά την άσκηση «το σπρώχνεις και δεν πάει» είναι στην πραγματικότητα ακριβό αφού θα καταλήξει αχρησιμοποίητο στο μπαλκόνι.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ...ότι υπάρχουν και οικονομικά όργανα γυμναστικής που δουλεύουν!!
Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικό διάδρομο με περίπου
400 € και με ικανοποιητικό μέγεθος ιμάντα.

Όπως επίσης και οικονομικό πολυόργανο με αρκετά ψηλά την τροχαλία προσφέροντας έτσι την δυνατότητα για άψογη εκτέλεση των ασκήσεων.

Οι συγκεκριμένες αγορές είναι πραγματικά «φθηνές» γιατί τα όργανα αυτά θα χρησιμοποιηθούν. Είναι λειτουργικά και δεν θα καταλήξουν στην αποθήκη ως προβληματικά.
Παρόλα αυτά υπάρχουν καταναλωτές με αυξημένες απαιτήσεις όπου τα παραπάνω οικονομικά μοντέλα δεν θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους.
Εμείς έχουμε το θάρρος να τους το πούμε ακόμα κι αν ρισκάρουμε έτσι την
πώληση. Για παράδειγμα ένας υπέρβαρος χρήστης ή ένας δρομέας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του με έναν διάδρομο των 400€. Θα χρειαστεί μοντέλο υψηλότερων προδιαγραφών.



Διαβάστε τη συνέχεια του αρθρου (κλικ) εδω
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News