Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Ιαν 15 ← πίσω

Η LES MILLS™ παρουσιάζει στην Ελλάδα το LES MILLS GRIT™ SERIES

Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2015: Η LES MILLS™ (λες μιλς), η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης προ-χορογραφημένων ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής και πιστοποίησης γυμναστηρίων και εκπαιδευτών σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει στην Ελλάδα το πρωτοποριακό πρόγραμμα LES MILLS GRIT™ SERIES.

 

Το LES MILLS GRIT™ SERIES, είναι μια διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) η οποία αποτελείται από τρία 30λεπτα προγράμματα -  τα STRENGTH, PLYO και CARDIO  - που εξασφαλίζουν στον αθλούμενο ανάπτυξη μυϊκής μάζας, ενίσχυση γράμμωσης και αυξημένη καύση του λίπους.

 

Όπως κάθε πρόγραμμα της LES MILLS™, έτσι και το LES MILLS GRIT™ SERIES έχει αναπτυχθεί στην έδρα της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία από μια εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών, αθλητίατρων, εργοφυσιολόγων και διαιτολόγων προκειμένου να είναι, όχι μόνο αποτελεσματικό, αλλά και απολύτως ασφαλές για τους αθλούμενους.

 

Σχεδιασμένα να εφαρμόζονται Team Trainings, το καθένα από τα τρία προγράμματα μπορεί να εφαρμοστεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και επειδή δεν απαιτεί χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού πάρα μόνο το βάρος του αθλούμενου, αποτελεί ιδανικό πρόγραμμα για χρήση τόσο σε health ή fitness club, σε ξενοδοχείο σε οργανωμένες παραλίες και θέρετρα αναψυχής!

 

Ο Θοδωρής Ηλιάδης, Les MillsHellas GritSeries Trainer, δήλωσε σχετικά: «Από τη φύση του το Team Training ενισχύει την ομαδικότητα ανάμεσα στους εκπαιδευτές και στους αθλούμενους, αξιοποιώντας στο μέγιστο τη δύναμη της ομάδας, μόνο που στο LES MILLSGRIT™ SERIES, ο αθλούμενος απολαμβάνει εμπειρία personal training από τον εκπαιδευτή, ο οποίος τον παρακινεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά του.»

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LES MILLS GRIT™ SERIES μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.lesmills.com/workouts/high-intensity-interval-training ενώ για το πλησιέστερο πιστοποιημένο γυμναστήριο LES MILLS™, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lesmills.com/findaclass.


H είδηση σε 100 λέξεις


Η LES MILLS™ (λες μιλς), η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης προ-χορογραφημένων ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής και πιστοποίησης γυμναστηρίων και εκπαιδευτών σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει στην Ελλάδα το LES MILLS GRIT™ SERIES.

 

Το LES MILLS GRIT™ SERIES, είναι μια διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) που αποτελείται από τρία 30λεπτα προγράμματα, τα STRENGTH, PLYO και CARDIO τα οποία εξασφαλίζουν στο αθλούμενο ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, ενίσχυση της γράμμωσης και αυξημένη καύση του λίπους.

 

Όπως κάθε πρόγραμμα της LES MILLS™, έτσι και το LES MILLS GRIT™ SERIES έχει αναπτυχθεί στην έδρα της εταιρείας στη Νέα Ζηλανδία από εξειδικευμένη ομάδα γυμναστών, αθλητίατρων, εργοφυσιολόγων και διαιτολόγων, προκειμένου εκτός από ιδιαίτερα αποτελεσματικό να είναι και απολύτως ασφαλές.

 

www.lesmills.com

                                                            211 311 2222
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News