Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
10 Φεβ 15 ← πίσω

Η adidas αποκαλύπτει το J Wall 1 NYC All-Star edition


 


Η adidas αποκαλύπτει το J Wall 1 NYC All-Star edition,

το παπούτσι του John Wall για το 2015 NBA All-Star Game

 

 Η adidas παρουσιάζει το J Wall 1 NYC All-Star edition, το παπούτσι που θα φορέσει ο point guard των Washington Wizards, John Wall, στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε NBA All-Star Game, όπου για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα.

 

Ο εντυπωσιακός τρόπος παιχνιδιού του πολυτάλαντου point guard, η σκληρή του άμυνα και οι 10 assist που μοιράζει κατά μέσο όρο ανά αγώνα, έχουν βοηθήσει τους Wizards να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Eastern Conference.

 

Η συλλογή παπουτσιών NYC All-Star της adidas, όπως και οι εμφανίσεις των ομάδων για το 2015 NBA All-Star Game, είναι εμπνευσμένη από το στυλ και την κουλτούρα της Νέας Υόρκης, της μητρόπολης του μπάσκετ, της μουσικής και της μόδας. Όλα τα μοντέλα της συλλογής παρουσιάζουν μια καθαρή, premium αισθητική, σε ένα χρωματικό συνδυασμό λευκού, μαύρου και χρυσού. Το καθαρό, λευκό πάνω μέρος του παπουτσιού τονίζεται από σχέδια που θυμίζουν δέρμα φιδιού, από μαύρες λεπτομέρειες και από premium μεταλλικά χρυσά στοιχεία.

 

Στο πάνω μέρος του J Wall 1 υπάρχει ένα διπλό στρώμα λευκού ιστού, το οποίο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και προσφέρει αυξημένη άνεση. Οι λευκές δερμάτινες λεπτομέρειες που θυμίζουν δέρμα φιδιού, βρίσκονται γύρω από τα κορδόνια, στην κορυφή της γλώσσας και στη φτέρνα. Τα μαύρα στοιχεία περιλαμβάνουν την ενδιάμεση σόλα adiprene+ σε όλο το μήκος του παπουτσιού, το προστατευτικό πλαίσιο για τα δάκτυλα, το FITFRAME και τις τρεις ρίγες της adidas. Μεταξύ των χρυσών λεπτομερειών του J Wall 1 NYC All-Star edition είναι και τα μεταλλικά J Wall logos στη γλώσσα και στα πλαϊνά του παπουτσιού.

 

Στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα φορέσει τα νέα J Wall 1 NYC All-Star edition στους αγώνες της ομάδας του εναντίον της ΑΕΚ (19/02/2015) για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και εναντίον της Μάλαγα (27/02/2015) για τη Euroleague.

 

Το J Wall 1 NYC All-Star edition θα είναι διαθέσιμο από τις 13 Φεβρουαρίου στα καταστήματα της Intersport και σε επιλεγμένα καταστήματα πώλησης.

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News