Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
15 Μαϊ 15 ← πίσω

Crazylight Boost 2015 at Final Four

NBA Playoffs και Euroleague Final Four με BOOST από την adidas

Μετά τους Jeff Teague, Mike Conley Jr., Kyle Lowry και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης θα φορέσουν το Crazylight Boost 2015 στους πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς

 

Το νέο Crazylight Boost 2015 της adidas έχει γίνει το αγαπημένο παπούτσι των guard τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη, αφού το εμπιστεύονται για τους αγώνες που θα κρίνουν τους τίτλους του NBA και της Euroleague αντίστοιχα. Το μοναδικό μπασκετικό παπούτσι που συνδυάζει τις τεχνολογίες Primeknit και Boost, είναι αυτό που επέλεξαν οι Jeff Teague, Mike Conley Jr. και Kyle Lowry για τους αγώνες των φετινών playoffs του NBA.

 

#TilTheLastSecond4Greece

Με το Crazylight Boost 2015 όμως θα αγωνιστούν και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης στο Final Four της Μαδρίτης, για να δώσουν το maximum της ενέργειάς τους και να φέρουν ξανά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελλάδα! «Η άνεση και η προστατευτική επένδυση του Crazylight Boost 2015  δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο παπούτσι», σχολίασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Στα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, το Crazylight Boost 2015 θα μου επιτρέψει να βγάλω όλη μου την ενέργεια στο παρκέ».

 

Τα πλεονεκτήματα του Primeknit

Η τεχνολογία Primeknit αναπτύχθηκε με βάση μεγάλη έρευνα που διεξήχθη σε αθλητές από όλο τον κόσμο, για να προσφέρει απόλυτη άνεση και καλύτερες επιδόσεις στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο. Η Primeknit πλέξη στο επάνω μέρος του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοχευμένη υποστήριξη κατά τη διάρκεια βασικών κινήσεων του μπάσκετ, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται άψογα στο πόδι, για να εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και ευελιξία. Ταυτόχρονα, επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, διατηρώντας το πόδι δροσερό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Boost Dont Stop

Η adidas, μένοντας πιστή στην αποστολή της να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις των αθλητών, δημιούργησε το Boost, το οποίο αποτελείται από χιλιάδες κάψουλες που αποθηκεύουν και απελευθερώνουν αποτελεσματικά ενέργεια, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήδη από την κυκλοφορία του το περασμένο καλοκαίρι, το Boost έχει φορεθεί από τους σταρ του ΝΒΑ και των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Το Crazylight Boost 2015 διαθέτει 13% περισσότερο υλικό Boost για να αποδίδει τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας και καλύτερη ανταπόκριση στις κινήσεις του αθλητή πάνω στο παρκέ.

 


 

Still Crazylight

Από την πρώτη του εμφάνιση το 2011, το Crazylight έθεσε τον πήχη για το ελαφρύτερο παπούτσι στην κατηγορία, επιτρέποντας στους αθλητές να είναι ταχύτεροι από ποτέ στο γήπεδο. Το Crazylight Boost 2015 συνεχίζει αυτήν την παράδοση, με βάρος μόλις 345,86 γρ. στη low και 368,54 γρ. στη mid cut version του.

 

Το Crazylight Boost 2015 θα είναι διαθέσιμο από την 1 Ιουλίου στα adidas stores: www.adidas.gr/storefinder

 

 

 

Σχετικά με την κατηγορία adidas Basketball

H adidas, για περισσότερα από 60 χρόνια, προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, από τους θρύλους του παρελθόντος μέχρι τους σημερινούς superstars, όπως οι Damian Lillard, John Wall, Derrick Rose, Dwight Howard, Andrew Wiggins, Candace Parker, Ricky Rubio, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης. Στις 11 Απριλίου 2006, η adidas και το National Basketball Association (NBA) υπέγραψαν εμπορική συμφωνία διάρκειας 11 ετών, που καθιστά την adidas επίσημο προμηθευτή των εμφανίσεων και του ρουχισμού του ΝΒΑ, του Women’s National Basketball Association (WNBA) και της NBA Development League (D-League). Εκτός από το NBA, η εμπορική συμφωνία με την Euroleague Basketball καθιστά την adidas βασικό συνεργάτη των κορυφαίων πρωταθλημάτων και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News