Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Ιουλ 15 ← πίσω

Πώς να μην (ξανα)σταματήσεις το γυμναστήριο

Ιωάννα Μίχαλου

Γράφεσαι γυμναστήριο, πας μια φορά, μετά μια δεύτερη έπειτα από δέκα μέρες και στο τέλος το παρατάς. Και αυτό επαναλαμβάνεται για κάποια χρόνια, με μόνο αποτέλεσμα να χάνεις τα λεφτά και την υπομονή σου. Το γυμναστήριο είναι παράδεισος για όσους το αγαπούν και μια δύσκολη υπόθεση για όσους δεν το έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους. Υπάρχουν τρόποι για να το βάλεις και εσύ δυναμικά στη ζωή σου:

Βάλε ποικιλία. Μην πηγαίνεις μόνο στα όργανα και μην εξαντλείς όλη σου την καλή θέληση σε ένα διάδρομο. Περιηγήσου στο γυμναστήριο, μάθε τι προγράμματα έχει, ενημερώσου για τα personal training μαθήματα. Κάτι απ’ όσα συμβαίνουν σε αυτό τον χώρο είναι φτιαγμένο και για σένα, αρκεί να το ανακαλύψεις.

Μη γεμίζεις όλες σου τις ημέρες με υποχρεώσεις. Άσε έστω και ένα απόγευμα ελεύθερο για να αφήσεις χρόνο για το γυμναστήριο. Αν δεν το εντάξεις στο πρόγραμμά σου, εκείνο δε θα μπορέσει ποτέ να ενταχθεί απόμόνο του. 


Κάνε φίλες. Εκτός από το γεγονός ότι μπορείς να πηγαίνεις με φίλες σου στο γυμναστήριο, μπορείς να γνωρίσεις κόσμο εκεί. Έτσι θα έχεις κίνητρονα πηγαίνεις και θα μπορέσεις να μοιραστείς το στόχο σου με έναν άλλον άνθρωπο. 
 

Βρες το γυμναστή που σου ταιριάζει. Είτε είναι πρόγραμμα, είτε προσωπικό μάθημα, είτε όργανα πρέπει να βρεις στο πρόσωπο κάποιου γυμναστή τον απόλυτο καθοδηγητή σου. Η χημεία παίζει σπουδαίο ρόλο και στη γυμναστική. Αν βρεις τον άνθρωπο που θα σου δώσει κίνητρο να συνεχίσεις να προσπαθείς, τότε έχεις κάνει τη μισή διαδρομή. 


Κάνε λίγη υπομονή. Με τη γυμναστική ισχύει το εξής: όσο πιο πολύ γυμνάζεσαι, τόσο περισσότερο θέλεις να συνεχίσεις. Αν δε δώσεις στον εαυτό σου το χώρο και το χρόνο που πρέπει για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα στο σώμα και στη διάθεσή σου, τότε δεν έχεις δώσει την ευκαιρία που πρέπει. Μόλις αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου, δε θα θες να σταματήσεις!


Πηγή:  www.dearmom.gr/

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News