Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
27 Αυγ 15 ← πίσω

Η adidas αποκαλύπτει την επίσημη μπάλα του uefa champions league στον παγκόσμιο τελικό της διοργάνωσης #bethedifference


 

H adidas Finale 15, η Επίσημη Μπάλα των Αγώνων του UEFA Champions League, θα παρουσιαστεί σε μια μοναδική γιορτή του ποδοσφαίρου στη Μασσαλία.

 

 

H adidas θα παρουσιάσει αύριο στη Μασσαλία την Finale 15, την Επίσημη Μπάλα του UEFA Champions League για τη σεζόν 2015/16, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Τελικού της διοργάνωσης #BETHEDIFFERENCE. Στη Μασσαλία για πρώτη φορά θα συναντηθούν και οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης: η Manchester United, η Real Madrid, η AC Milan, η Bayern Munich, η Chelsea FC και η Juventus. Οι ποδοσφαιριστές των έξι κορυφαίων club της ηπείρου μας θα βρεθούν στη μεγάλη γιορτή του σύγχρονου ποδοσφαίρου που διοργανώνει η adidas, για να βραβεύσουν τους νικητές του Παγκόσμιου Τελικού της διοργάνωσης #BETHEDIFFERENCE.


 

Η μπάλα Finale 15 θα χρησιμοποιηθεί κατά στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League, της πιο δημοφιλούς διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου παγκοσμίως, ενώ έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της στους προκριματικούς αγώνες. Όσον αφορά στο σχεδιασμό της, τα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League εξακολουθούν να κυριαρχούν στο πάνελ της μπάλας, όμως παράλληλα χρησιμοποιούνται και σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από την πόλη του Μιλάνου, όπου θα πραγματοποιηθεί o φετινός Τελικός του UEFA Champions League.

 

Καθώς η εκδήλωση στη Μασσαλία πραγματοποιείται την ίδια μέρα με την κλήρωση των ομίλων του UEFA Champions League για τη σεζόν 2015/16, η adidas θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και τις τρίτες εμφανίσεις των έξι κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.


Σχετικά με την κατηγορία adidas Football

Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η adidas χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως τις Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea και AC Milan. Επίσης, πολλοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο roster της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suarez, James Rodriguez, Diego Costa και Mesut Özil, αλλά και οι Έλληνες Kώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ορέστης Καρνέζης και Γιάννης Μανιάτης.



Βρες τα ποδοσφαιρικά νέα της adidas στο:

facebook: adidasFootball    Twitter: @adidasgr  Instagram: @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε εδώ: http://news.adidas.com/GR

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News