Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Σεπ 15 ← πίσω

Το 3ο adidas Open Run τρέχει Κυριακή στον Πειραιά!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, Μαρίνα Ζέας (πλατεία Ναυτικού Μουσείου), 9:30πμ

Δήλωσε συμμετοχή στο www.boostathens.gr

 

Το 3ο adidas Open Run είναι επιτέλους εδώ! Για πρώτη φορά, το πιο energy running event της πόλης κατηφορίζει νότια και σε περιμένει στην πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας για να τρέξουμε παρέα στην πιο όμορφη διαδρομή του Πειραιά. Και επειδή η καλύτερη ώρα για τρέξιμο είναι το πρωί, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ξυπνάμε νωρίς, φοράμε τα αθλητικά μας και γεμίζουμε ενέργεια όλο τον Πειραιά στις 9.30πμ. Μαζί θα τρέξουμε στην πιο απολαυστική διαδρομή των 6χλμ, η οποία ξεκινάει από τη Μαρίνα Ζέας, περνάει από το κέντρο του Πειραιά και διασχίζει την ακτή Μιαούλη και την ακτή Θεμιστοκλέους.




Η διασκέδαση όμως δε σταματάει εδώ! Από το 3ο adidas Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες μας Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction, οι οποίες θα είναι εκεί για να μας ‘ξυπνήσουν’ με ένα up-beat ζέσταμα και θα φροντίσουν για την αποθεραπεία μας αμέσως μετά τη διαδρομή. Στον τερματισμό, η μεγαλύτερη running παρέα της πόλης θα απολαύσει τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστεί με παγωμένα νερά ΑΥΡΑ και θα ανακτήσει δυνάμεις με το απόλυτο ισοτονικό ενεργειακό sports drink δύο γεύσεων, Powerade.



Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε special prices μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθε τα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs.

Το adidas Open Run πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Πειραιά χάρη στη στήριξη του Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά) και του Δήμου Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε σχετικά: «Ο Πειραιάς μπαίνει δυναμικά στο χάρτη του δρομικού κινήματος, το οποίο αναπτύσσεται πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Την προηγούμενη χρονιά έγιναν στον Πειραιά τέσσερις μαζικοί αγώνες δρόμου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χιλιάδων πολιτών. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το 3ο adidas Open Run, με σημείο εκκίνησης ένα πανέμορφο σημείο στην πόλη μας την πλατεία Ναυτικού Μουσείου στη Μαρίνα Ζέας.
 

 Στόχος μας στο Δήμο Πειραιά είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό και να του δώσουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσει συμμετέχοντας στα δρώμενα της πόλης μας. Ο Πειραιάς ούτως ή άλλως είναι μια πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση και αυτή την παράδοση θέλουμε να ενισχύσουμε δημιουργώντας ένα μεγάλο μαζικό αθλητικό κίνημα για μικρούς και μεγάλους. Εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί και σε αυτό το κάλεσμά μας και να δώσει δυναμικά το «παρών» στον αγώνα δρόμου της Κυριακής».  
   

Θυμήσου:

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
  • Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.  
  • Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
  • Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα καθώς και τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα.

 

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση, αν είσαι φανατικός runner ή ξεκινάς τώρα, η απόλυτη running εμπειρία σε περιμένει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 09:30. Let’s #BoostPiraeus!

#BoostPiraeus

#EnergyRunning

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News