Αδυνάτισμα Διατροφή

Πότε καταλαβαίνουν οι γύρω σας ότι αδυνατίσατε

Η αλλαγή δεν φαίνεται στο βάρος αλλά στο… πρόσωπο

Ξέρετε πόσο βάρος πρέπει να χάσετε για να δείχνετε πιο υγιείς αλλά και πιο ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο;

Συχνά όταν ξεκινάμε να κάνουμε δίαιτα αναρωτιόμαστε πόσα κιλά θα πρέπει να χάσουμε για να νιώσουμε καλύτερα ή για να αρχίσουν να το παρατηρούν οι άλλοι. Καναδοί ερευνητές τώρα μας δίνουν την απάντηση. Λένε ότι το να χάσουμε 3 με 4 κιλά θα μας κάνουν να νοιώσουμε πιο υγιείς και να παρατηρήσουν στο πρόσωπό μας την αλλαγή οι φίλοι και οι συγγενείς μας.

Για να νοιώσουμε όμως πιο ελκυστικοί θα πρέπει να χάσουμε περισσότερα. Οι γυναίκες χρειάζεται να χάσουμε γύρω στα 6,3 κιλά για να νοιώθουμε πιο ελκυστικές ενώ οι άνδρες γύρω στα 8,2 βρίσκουν οι Καναδοί επιστήμονες από το Τμήμα της Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο.

Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να χάσουμε τόσο πολλά όσο οι άνδρες επειδή μόλις χάσουμε έστω και λίγο βάρος η αλλαγή φαίνεται στο πρόσωπό μας. Οι ειδικοί εξηγούν ότι αυτό είναι το σημαντικότερο: Να χάσουμε βάρος από το πρόσωπο. Τότε οι γύρω μας παρατηρούν πλέον την αλλαγή. Οι ερευνητές για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα συγκέντρωσαν φωτογραφίες με πρόσωπα ανδρών και γυναικών 20 και 40 ετών όπου όλα είχαν μία ουδέτερη έκφραση, τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω και καθόλου σημάδια. Οι ερευνητές στη συνέχεια αλλοίωσαν τις φωτογραφίες ώστε τα πρόσωπα να φαίνονται να έχουν περισσότερο βάρος. Μετά ζήτησαν από όσους έπαιρναν μέρος στην έρευνα να αναγνωρίσουν τους πιο παχουλούς και έτσι κατέληξαν στα παραπάνω συμπεράσματα.


Πηγή: newsbeast.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial