Αδυνάτισμα Διατροφή

Αποτοξίνωση και αδυνάτισμα με αυτά τα βότανα

Υπάρχουν κάποια βότανα, που εκτός των άλλων πολύτιμων συστατικών τους, μπορούν να συμβάλλουν στην απώλεια κιλών και στη διατήρηση ενός ‘καλοφτιαγμένου’ σώματος αν τα συμπεριλάβεις στη διατροφή σου!

Λουίζα: Για κάψιμο λίπους

Ένα από τα πιο γνωστά βότανα που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους, αλλά θεωρείται ως το βότανο εχθρός της κατακράτησης. Η λουίζα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και στη ρύθμιση της όρεξης. Δύο φλιτζάνια την ημέρα αρκούν για να νιώσεις την πείνα σου να μειώνεται. Εκτός από την αποτοξίνωση του οργανισμού έχει έντονες καταπραυντικές αλλά και αφροδισιακές ιδιότητες.

Χαμομήλι: Για επίπεδη κοιλιά

Καταπληκτικό αν νιώθεις την κοιλιά σου πρησμένη. Δύο φλιτζάνια την ημέρα υπόσχονται να σε ξεφουσκώσουν άμεσα!

Πράσινο τσάι: Για αποτοξίνωση και απώλεια λίπους στην κοιλιά

Το πράσινο τσάι είναι ο βασιλιάς της αποτοξίνωσης. Έρευνα της Αμερικανικής Κοινότητας Διατροφής έδειξε πως τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε σχέση με όσους έπιναν μόνο νερό. Διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους. Μπορείτε να πιείτε έως και 4-5 κούπες την ημέρα.

Μαϊντανός: Για μείωση πόντων στην περιφέρεια 

Ο μαϊντανός περιέχει υψηλές ποσότητες καλίου και βιταμίνης Α, καθώς και ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ, βιταμίνη C, β-καροτένιο, φωσφόρου και ένα από τα σπουδαιότερα φλαβονοειδή, την κερκετίνη. Το ρόφημα του μαϊντανού καταστέλλει τη λιγούρα, βοηθά στη μείωση των πόντων σε περιφέρεια και κοιλιά και καταπολεμά την κυτταρίτιδα. 2 κούπες την εβδομάδα είναι αρκετές.

Σημύδα: Για επιτάχυνση του μεταβολισμού

Η σημύδα αποτελεί το απόλυτοδιουρητικό, βακτηριοκτόνο και αντισηπτικό. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, συμβάλλει στην αποβολή του λίπους και βοηθά στην κατακράτηση των υγρών.

Διάβασε τη συνέχεια στο Runster.gr.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial