Γυμναστική Όργανα γυμναστικής

Πώς να επιλέξω ελλειπτικό

Το ελλειπτικό γυμνάζει όλο το σώμα αφού εκτός από τα πόδια, μάς δίνει την δυνατότητα να γυμνάσουμε και το άνω μέρος του σώματος μέσω της κίνησης των χεριών.

Βασικό που πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή του ελλειπτικού είναι να είναι μαγνητικής αντίστασης έτσι ώστε να είναι αθόρυβο και η κίνηση του να είναι ομαλή. Καλό είναι επίσης να προσέξουμε το εύρος της κίνησης, επιλέγοντας ένα μοντέλο που μας επιτρέπει να κάνουμε μεγάλο διασκελισμό κατά την άσκηση, κινητοποιώντας έτσι καλύτερα το μυϊκό σύστημα.

Συχνά κατά την επιλογή του ελλειπτικού παραμελούμε την κίνηση που έχει στα χέρια. Το βασικό που θα πρέπει να προσέξουμε εδώ, είναι η κίνηση να εκτελείται ομαλά και οι βραχίονες του μηχανήματος να βρίσκονται σε απόσταση τέτοια όπου να μπορούμε να τους φτάνουμε άνετα. Το ελλειπτικό είναι ένα μηχάνημα που προσφέρει φανταστικά αποτελέσματα και είναι ιδιαίτερα ασφαλές για τον χρήστη, το οποίο όμως λόγω της φύσης του καταπονείται ιδιαίτερα κατά την άσκηση.

Επιλέξτε ένα μοντέλο βαριάς κατασκευής που θα αντέξει για πολλά χρόνια, αλλά και που θα έχει καλύτερη κίνηση προσφέροντάς σας έτσι το maximum των αποτελεσμάτων.

Ποιό είναι όμως το σημείο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο απ’ όλα όσον αφορά την επιλογή ελλειπτικού;

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial