Ομορφιά

Aντιμετώπισε τα συμπτωματα της ατοπικής δερματίτιδας, με την φροντίδα της La Roche-Posay

Εντονη ξηρότητα, φαγούρα, έκζεμα στο ευαισθητο βρεφικό δέρμα;

Aντιμετώπισε τα συμπτωματα της ατοπικής δερματίτιδας,με την ολοκληρωμένη φροντίδα της La Roche-Posay.

Είσαι ΜΑΜΑ! Σίγουρα ανησυχείς κι εσύ όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου για το δερματάκι του μικρού σου. Αν παρατηρήσεις έντονη ξηρότητα, ερεθισμό, κοκκινιλές και τάση για κνησμό τότε το πιθανοτερο είναι το δέρματακί του μικρού σου εμφανίζει ατοπικό έκζεμα. Η ατοπική δερματίτιδα ταλαιπωρεί πολλά μικρά παιδάκια και είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί και τους γονείς, καθώς δημιουργεί πολλες επιπτώσεις στη ζωή των παιδιών και όλης της οικογένειας.

Τί πρέπει να γνωρίζεις σαν γονιός για την ατοπική δερματίτιδα που εμφανίζεται κυρίως σε βρέφη και μικρά παιδιά;

Η ατοπική δερματίτιδα, έχει σαν αποτέλεσμα πολύ έντονη ξηρότητα και ερεθισμούς (έκζεμα) στο δερματάκι του μικρού παιδιού. Συνήθως πυροδοτείται από αλλεργικούς, αλλά και γενετικούς, παράγοντες δημιουργώντας ερεθισμό και έκζεμα. Μάλιστα, παρεμβαίνει στον ύπνο, στην αυτοπεποίθηση και στις κοινωνικές συναναστροφές, με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικά σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής του παιδιού.

Με πολυετή έρευνα στην δερματολογία η La Roche-Posay, απέδειξε  σε μια πρωτοφανή έρευνα, ότι το μικροβίωμα του δέρματος είναι συνυπεύθυνο με τον επιδερμιδικό φραγμό για την πυροδότηση εξάρσεων της ατοπικής δερματίτιδας.

Η νέα γνώση των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche – Posay εντοπίζει τους 2 πιο κύριους παράγοντες που χαρακτηρίζουν το δέρμα με τάση ατοπίας και επαναποσδιορίζει το πεδίο δράσης των δερμοκαλλυντικών προϊόντων για την αντιμέτωπισή της:

 • Διαταραχές στον επιδερμιδικό φραγμό: Μια αλλοιωμένη λειτουργία του φραγμού μπορεί να κάνει το ευαίσθητο δέρμα των μικρών παιδιών ξηρό και τραχύ, και ευάλωτο σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, οδηγώντας σε ερεθισμούς.
 • Διαταραχές στο μικροβίωμα του δέρματος: Στην επιφάνειά του, το δέρμα, έχει ένα σύνθετο οικοσύστημα μικροοργανισμών (το μικροβίωμα του δέρματος) που αλληλεπιδρά μαζί του, για να διασφαλίσει τη βέλτιστη υγεία του. Αν το μικροβίωμα δε βρίσκεται σε ισορροπία, οι εξάρσεις  έντονης ξηρότητας, οι ερεθισμοί και ο κνησμός θα εμφανίζονται συνέχεια.

Η La Roche –Posay δημιουργει την ολοκληρωμένη φροντίδα για το δερμα με τάση ατοπίας που αραιώνει τις εξάρσεις έντονης ξηρότητας ξεκινώντας από τον καθαρισμό του δέρματος με το νέο LIPIKAR SYNDET AP (+) και ολοκληρώνοντας με την μαλακτική φροντίδα LIPIKAR BAUME AP (+). Με ενεργά συστατικά που δρουν στο μικροβίωμα του δέρματος και στον επιδερμικό φραγμό, το δέρμα καταπραϋνεται και ο κνησμός μειώνεται.

ΝΕΟ LIPIKAR SYNDET AP+

lipikar-syndet-ap-400ml

KΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ.

Ανιμετωπείστε τους ερεθισμούς και τον κνησμό ήδη από το μπάνιο του παιδιού.

Δύο χρόνια μετά την καινοτομία του Lipikar Baume AP+, η φροντίδα του ατοπικού δέρματος συμπληρώνεται με το 1ο καθαριστικό που αντιμετωπίζει τα συμπτώματατης ατοπικής δερματίτιδας, ξεκινώντας από το ντούς. Ο δερματολόγος, Δρ. Thomas Bieber, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ένα συνηθισμένο λάθος στη φροντίδα του δέρματος με τάση για έκζεμα είναι η χρήση λάθος αφροντούς. Ένα ακατάλληλο καθαριστικό σώματος μπορεί να υπονομεύσει τα οφέλη των θεραπειών για το δέρμα με τάση εκζέματος. Για βέλτιστη αποτελεσματικότητα, η φροντίδα του δέρματος με τάση για έκζεμα θα πρέπει να αρχίζει στο ντους”.

Το νέο LIPIKAR SYNDET AP(+) αποτελέι μια καινοτόμα σύνθεση καθαρισμού για το σώμα, ικανή να αποκαταστήσει την ισοροπία του μικροβιώματος του δέρματος και να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας καταπραϋνοντας άμεσα και μειώνοντας τον κνησμό.

Τί είναι όμως αυτό που κάνει τη σύνθεσή του τόσο αποτελεσματική;

 • 20% σύμπλεγμα αναπλήρωσης λιπιδίων, μεταξύ των οποίων και βούτυρο καριτέ, βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού του δέρματος. Γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, το Βουτυρο Καριτέ προσφέρει τα λιπίδια που χρειάζεται το δέρμα για να αποκαταστήσει την υγρασία, την απαλότητα και την άνεσή του.
 • Αντιφλεγμονώδης Νιασιναμίδη, για την καταπράϋνση του δέρματος. Δρα άμεσα στους βιολογικούς μηχανισμούς του κνησμού βοηθώντας συγχρόνως στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.
 • Καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό La Roche-Posay, με αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
 • Aqua Posae Filiformis, ένα αποκλειστικά πατενταρισμένο περβιοτικό, καλλλιεργημένο στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, που αποκαθιστά τη βιοποικιλότητα των μικροοργανισμών στην επιφάνεια του δέρματος, για βέλτιστη υγεία και ισορροπία. Βοηθά να σταματήσουν οι εξάρσεις, να αποφευχθούν οι υποτροπές και να καταπραϋνθεί το ερεθισμένο δερματάκι.

Αποτέλεσμα;

Από την 1η κιόλας χρήση:

 • Σημαντική μείωση της ξηρότητας, 10 λεπτά μετά το ντους
 • Άμεση ενυδάτωση που διαρκεί μέχρι και 24 ώρες μετά το ντους
 • Σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος του παιδιού

Διατίθεται σε 200ml και 400ml (σε πρακτική συσκευασία με αντλία)

LIPIKAR BAUME AP+

lipikarbaumeap

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ.

Επόμενο βήμα μετά το μπανάκι του, η ενυδάτωση! Το ήδη γνωστό LIPIKAR BAUME AP+ που αποτελεί την 1η αγωγή για το δέρμα με τάση ατοπίας με δράση στο φραγμό και μικροβιώμα είναι απαραίτητο για την ανακούφιση του ατοπικου δέρματος. Με Aqua Posae Filiformis και συνδιασμό συστατικών αναπληρωσης των λιπιδίων ανακουφίζει το δερματάκι του παιδιού και αντιμετωπίζει τις εξάρσεις. Η πλούσια υφή του, σα βάλσαμο αλλά και ελαφριά σα γαλάκτωμα, διευκολύνει την εφαρμογή χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Ολοκληρωμένη σύνθεση Lipikar Baume AP+

 • Αqua Posay Filliformis: σταθεροποιεί την ισορροπία του μικροβιώματος, επανορθώνοντας και ενισχύντας τον προστατευτικό φραγμό
 • Νιασιναμίδη: καταπραΰνει το δέρμα και ενεργοποιεί τη φυσική του άμυνα απέναντι στους ερεθιστικούς παράγοντες
 • Βούτυρο Καριτέ & Έλαιο Κανόλα: για πλούσια ενυδάτωση, αναπληρώνουν τα λιπίδια και προστατεύουν το υδρολιπιδικό φιλμ
 • Γλυκερίνη: για μέγιστη αποκατάσταση στην απαλότητα του δέρματος
 • 50% Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay: εξασφαλίζει φυσική καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση

Διατίθεται σε 200ml και 400ml (σε πρακτική συσκευασία με αντλία)

wht

Η La Roche-Posay αναγνωρίζοντας πόσο η ατοπική δερματιτιδα μπορεί να επηρεάσει την ζωή των παιδιών και των οικογένειων τους, πέρα από αποτελεσματικές συνθέσεις προιόντων, εχει δημιουργήσει έναν ειδικό ιστότοπο ενημερωσής και συνησφοράς για τα παιδιά με ατοπική δερματίτιδα.

Ο ειδικός χώρος Moιρασε Ένα Μπλε Μπαλόνι στην ιστοσελίδα της La Roche Posay στοχευει στην καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποιήση του κοινού για τα παιδιά με ατοπική δερματιτιδα. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους γονείς να ενημερωθούν για την πάθηση, να βρούν χρήσιμες πληροφορίες για την αγωγή αλλά και συμβουλές που θα βοηθήσουν τα ίδια τα παιδιά να κατανοήσουν την πάθηση τους και να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Βοηθησε και εσυ στην ενημέρωση για την σωστή και καλύτερη αντιμετωπιση της ατοπικής δερματιτιδας. Mπες στο larocheposay/BLUEBALLOON.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial