Διατροφή

AVRA WAVE: To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δημιουργεί το πρώτο κύμα υποστήριξης για όλους τους δρομείς

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάζει τη νέα δρομική του ταυτότητα και δημιουργεί το AVRA WAVE, ένα «κύμα» το οποίο αγκαλιάζει για πρώτη φορά τους υποστηρικτές των δρομέων και τους προσφέρει φωνή, ώστε να αγκαλιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους την προσπάθεια όλων των αθλητών.

ΤοAVRA WAVE, η νέα δρομική ταυτότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, φέρνει κοντά όλους τους υποστηρικτές των δρομέων και ενώνει τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μία ομάδα προσπάθειας και υποστήριξης και δίνοντας με αυτό τον τρόπο στους δρομείς την ώθηση για να πετύχουν τους στόχους τους. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του τερματισμού, όχι μόνο για τον δρομέα, αλλά και για τον υποστηρικτή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στοχεύει να ενισχύσει την προσπάθεια των δρομέων, μέσα από τη δύναμη όλων όσων βρίσκονται στη γραμμή του τερματισμού και περιμένουν υπομονετικά τη στιγμή εκείνη που ο δικός του δρομέας θα περάσει από αυτή.

Μέσα από τη Facebook σελίδα του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καλεί τους επισκέπτες να γίνουν μέλη της ομάδας AVRA WAVE, υποστηρίζοντας και οι ίδιοι τους δικούς τους δρομείς και δημιουργώντας το δικό τους μήνυμα εμψύχωσης, το οποίο θα «ηχήσει» στα αυτιά των δρομέων, ωθώντας τους έτσι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, την ημέρα του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο μας υπενθυμίζει ότι η ΑΥΡΑ της επιτυχίας είναι μεταδοτική και κάθε φορά που ένας δρομέας τα καταφέρνει και τερματίζει, τα καταφέρνει μαζί του και ο δικός του άνθρωπος, ο υποστηρικτής του, ο οποίος ήταν και είναι η δύναμή που τον οδήγησε στο στόχο του.  

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ένας αγώνας τον οποίο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει σταθερά εδώ και χρόνια, αποτελεί το σημείο εκκίνησης για το AVRA WAVE. Οι υποστηρικτές των δρομέων αλλά και οι ίδιοι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα και πακέτα συμμετοχής. Οι υποστηρικτές καλούνται να μοιραστούν το δικό τους μήνυμα προς τον δρομέα της επιλογής τους και το AVRA WAVE θα δημιουργήσει προσωποποιημένα δώρα τα οποία θα κάνουν τον αγώνα του κάθε δρομέα ξεχωριστό. Οι δρομείς από την άλλη, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν συμμετοχές στη δυναμική AVRA Running Team, μέσα από τη Facebook σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει σταθερά τις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, όπως τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, τον Spetses Mini Marathon και πολλά ακόμη. Φέτος, για πρώτη φορά, το ηχηρό μήνυμα του AVRA WAVE θα «πλημμυρίσει» αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας τους δρομείς και ενισχύοντας τις αξίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ: Ενέργεια, Ισορροπία, Ευεξία και Φροντίδα.

Γιατί η ΑΥΡΑ της επιτυχίας είναι μεταδοτική!

Δες την ταινία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο YouTube και γίνε μέρος του AVRA Wave: https://www.youtube.com/watch?v=RQ0FGRfiF7M&feature=youtu.be

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial