Διατροφή Ενημέρωση

Η Chiquita στο πλευρό των δρομέων του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η Chiquita, Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός του Chiquita Kids Run, αγώνα των 1,000 μέτρων για παιδιά και ΑΜΕΑ, βρέθηκε και φέτος στο πλευρό των δρομέων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, που διεξήχθη χθες, 17 Μαρτίου 2019. Περισσότερες από 27,000 premium μπανάνες διανεμήθηκαν στους αθλητές και τους επισκέπτες του Ημιμαραθωνίου, προσφέροντας ενέργεια και υπέροχη γεύση.

Οι μπανάνες Chiquita, πλούσιες σε κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνες C & Β6, είναι απαραίτητες στον αθλητισμό, και ειδικά σε αγωνίσματα αντοχής όπως ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, αφού επαναφέρουν άμεσα και υγιεινά τη χαμένη ενέργεια του οργανισμού, εξασφαλίζοντας την καλή επίδοση αλλά και τη διατήρηση της υγείας των αθλητών. 

Οι μπανάνες Chiquita προσφέρθηκαν στους δρομείς σε όλο το μήκος της διαδρομής, ενώ στο περίπτερο της Chiquita στο Sponsor’s Village στην Πλατεία Συντάγματος οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις premium μπανάνες Chiquita, να πάρουν το αναμνηστικό τους δώρο, να γνωρίσουν από κοντά τον Bananaman και τη Miss Chiquita και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, που συνδιοργανώθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, αποτελεί πλέον ένα ετήσιο  ραντεβού, σταθμό στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της. Η Chiquita βρέθηκε και φέτος εκεί χαρίζοντας ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους δρομείς και  επισκέπτες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial