Διατροφή Ενημέρωση

Αυτός είναι ο πραγματικός Bruce Willis!

Αποκλειστικό υλικό από τα παρασκήνια του νέου διαφημιστικού της HELL ENERGY

Ο Bruce Willis έχει πρωταγωνιστήσει σε κωμωδίες, θρίλερ και αμέτρητες ταινίες δράσης. Κάποιες φορές μπορεί να φοράει ένα απλό t-shirt και άλλες κοστούμι με γραβάτα, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία πως αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους ηθοποιούς παγκοσμίως. Πώς όμως είναι στην κανονική του ζωή; Είναι ένας εύκολος τύπος ή μήπως χρειάζεται μια συνοδεία 10 ατόμων να τον περιτριγυρίζει όταν βρίσκεται σε κάποιο γύρισμα; Δείτε τα παρασκήνια από το νέο διαφημιστικό της HELL ENERGY, στο οποίο πρωταγωνιστεί, για να ανακαλύψετε πώς είναι ο αστέρας του Hollywood πίσω από τις κάμερες.

Ο Μπρους Γουίλις είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, λαμβάνοντας περί τις 8-10 επαγγελματικές προτάσεις την εβδομάδα. Δεν αναλαμβάνει οποιονδήποτε ρόλο όμως και είναι εξαιρετικά επιλεκτικός όταν πρόκειται για προωθήσεις προϊόντων. Ωστόσο, η HELL ENERGY Drinks και Energy Coffees κέρδισαν την έγκριση του ηθοποιού, ο οποίος απάντησε θετικά και στη δεύτερή του διαφημιστική καμπάνια με την εταιρία. Στο νέο διαφημιστικό, η HELL ENERGY συνεργάστηκε για πρώτη φορά και με τη διάσημη καλλονή Zuleyka Rivera, η οποία αποτέλεσε το τηλεοπτικό ταίρι του γνωστού ηθοποιού στο τριήμερο γύρισμα που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Η δημοφιλής Λατίνα ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε πάρει ήδη μια γεύση παγκόσμιας φήμης μέσω του ρόλου της στο video clip του γνωστού τραγουδιού Despacito, έτσι δεν υπήρξε αμφιβολία ότι θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιλογή για να πλαισιώσει τον ήρωα του Die Hard. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν συνεχώς χαρούμενη και λαμπερή, παίζοντας το ρόλο της με μεγάλη προσήλωση, αλλά και πολύ φιλική, αφού αφιέρωσε χρόνο για να συνομιλήσει με όλους.

Πώς όμως είναι ο Bruce Willis στο χώρο της δουλειάς του;

Αν νομίζετε ότι ο αστέρας των ταινιών δράσης είναι απαιτητικός, κάνετε μεγάλο λάθος. Αντίθετα, είναι πολύ προσγειωμένος, φιλικός και τρομερός επαγγελματίας. Είναι ένας γοητευτικός χαρακτήρας που έχει την ικανότητα να τραβάει την προσοχή όλων των γυναικών με ένα μικρό σέξι χαμόγελο, ενώ, με την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει όλους τους γύρω του να γελάσουν. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι αποτελεί την προσωποποίηση της συνέπειας. Κατά την συνεργασία του με την ουγγρική μάρκα ενεργειακών ποτών για το διαφημιστικό σποτ, έφτασε στο σημείο των γυρισμάτων πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο με τα πλάνα από τα παρασκήνια, ακόμα και μετά από 8 ώρες γυρισμάτων και μια φωτογράφηση (με ένα μόνο διάλειμμα), συνέχιζε να είναι χαρούμενος, βρίσκοντας χρόνο και για μερικές φωτογραφίες με τους προσκεκλημένους Influencers. Προσκεκλημένος στα γυρίσματα από την Ελλάδα ήταν ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης, νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού Nomads.

Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια του διαφημιστικού της HELL ENERGY εδώ: https://www.hellenergy.com/bw_tvc_bts

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial