Εξοπλισμός

Garmin® fēnix® 6 series

Η κορυφαία σειρά smartwatch ανανεώνεται σε εμφάνιση και λειτουργίες, ενώ η Garmin μας παρουσιάζει το πρώτο της ρολόι με ηλιακή φόρτιση

Η σειρά fēnix 6 , είναι η νέα γενιά της ναυαρχίδας των smartwatch με GPS για πολλαπλά αθλήματα από τη Garmin. Η συλλογή της fēnix 6 περιλαμβάνει λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας Power Manager για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, PacePro™ που βοηθάει τους δρομείς στην καλύτερη διαχείριση δυνάμεων και εισάγει τη νέα μεγαλύτερη οθόνη της Garmin.

fēnix 6X Pro Solar

Ως το πρώτο ρολόι της Garmin που προσφέρει ηλιακή φόρτιση, το fēnix 6X Pro Solar είναι σχεδιασμένο με Power GlassTM, έναν διάφανο φακό ηλιακής φόρτισης που χρησιμοποιεί την ενέργεια του ήλιου για να επεκτείνει τη ζωή της μπαταρίας. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία ηλιακής φόρτισης, οι χρήστες θα έχουν περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες, χάρτες, μουσική και πολλά άλλα.  Ο έλεγχος της ηλιακής συγκομιδής προβάλλεται στην οθόνη του ρολογιού. Η αυτονομία της μπαταρίας του fēnix 6X Pro Solar σε λειτουργία smartwatch φτάνει τις 21 ημέρες συν άλλες 3 ημέρες όταν χρησιμοποιείται η ηλιακή φόρτιση1.

Σειρά fēnix 6 Series – Pro & Sapphire

Τα fēnix 6 και fēnix 6X έχουν ανθεκτικό και κομψό σχεδιασμό, είναι κατασκευασμένα για άνεση στον καρπό ενώ διαθέτουν αισθητά μεγαλύτερη οθόνη στις 1.3’’ και 1.4’’ αντίστοιχα, που είναι 17% και 36% μεγαλύτερη από τους προκατόχους τους. Το fēnix 6S παραμένει στις 1.2”, και είναι ιδανικό για μικρότερους καρπούς.  

Εκτός από τη μεγαλύτερη οθόνη, η Garmin συστήνει τα νέα λουράκια QuickFitTM από nylon και από σιλικόνη σε νέα χρώματα. Οι εκδόσεις Sapphire προσθέτουν την ανθεκτικότητα του φακού από ζαφείρι και άλλα υλικά υψηλών επιδόσεων.

Η σειρά fēnix 6 παρουσιάζει τη μοναδική λειτουργία PacePro feature, η οποία βοηθάει τους δρομείς να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους καθώς τρέχουν. Μπορούν να δημιουργούν προγράμματα προπόνησης στο ρολόι τους ή στο Garmin ConnectTM. Ενώ τρέχουν, θα μπορούν να βλέπουν στον καρπό τους το στόχο ρυθμού, τον πραγματικό ρυθμό, την απόσταση μέχρι το επόμενο split και το χρόνο που ξεπερνούν ή υπολείπονται του στόχου.  

Τα νέα fēnix 6 Pro & Sapphire έχουν προφορτωμένο έχουν προφορτωμένο χάρτη TopoActive Europe για υπαίθριες δραστηριότητες, χάρτες σκι για περισσότερα από 2000 resort σε όλο τον κόσμο και 41000 γήπεδα γκολφ. Με δυνατότητα φόρτωσης μέχρι 2000 τραγουδιών, επιτρέπουν στους χρήστες να συγχρονίζουν τις λίστες τους από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μουσικής2, χωρίς να χρειάζεται τηλέφωνο. .

Η νέα λειτουργία Power Manager επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει και να διαχειρίζεται διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρια που επηρεάζουν την αυτονομία της μπαταρίας. Για μεγαλύτερη ασφάλεια πριν ή κατά τη διάρκεια μίας δραστηριότητας η υπολειπόμενη μπαταρία εμφανίζεται σε ώρες και ημέρες. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας απενεργοποιώντας ρυθμίσεις ενώ κινούνται. Για φιλόδοξους αθλητές η σειρά fēnix 6 υποστηρίζει τη δημοφιλή λειτουργία ClimbPro, που προβάλει στο ορεινό τρέξιμο και ποδηλασία πληροφορίες κλίσης και ανάβασης.

Τα ρολόγια της σειράς fenix 6 έχουν εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες όπως προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων, εκτίμηση μέγιστης VO2 και κατάστασης προπόνησης με προσαρμογή θερμοκρασίας και υψομέτρου. Όλα τα μοντέλα καταγράφουν καρδιακούς παλμούς από τον καρπό όλο το εικοσιτετράωρο3 για παρακολούθηση στρες, παλμούς από τον καρπό μέσα στο νερό και μέτρηση συγκέντρωσης οξυγόνου Pulse Ox4 για να υποστηρίζουν εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου και προσαρμογή σε υψηλά υψόμετρα. Επιπρόσθετα, η λειτουργία παρακολούθησης ενέργειας Body BatteryTM επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν το επίπεδο ενέργειας για να προγραμματίζουν ασκήσεις, ανάπαυση και ύπνο.

Η σειρά fēnix 6 σας κρατάει σε επαφή με ειδοποιήσεις στον καρπό για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα και emails 5. Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν Garmin PayTM, μία μέθοδο ανέπαφων πληρωμών6 εξασφαλίζοντας αγορές απευθείας από το ρολόι χωρίς μετρητά, κάρτες και τηλέφωνο σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά fēnix 6 είναι άμεσα διαθέσιμη και η προτεινόμενη τιμή λιανικής της ξεκινάει από τα €599.99.

Η σειρά fēnix 6 η τελευταία καινοτομία από το συνεχώς επεκτεινόμενο τομέα outdoor της Garmin ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν τις εμπειρίες των χρηστών στην ύπαιθρο. Είτε οι χρήστες είναι πεζοπόροι, ορεινοί δρομείς και ποδηλάτες, δύτες είτε χρησιμοποιούν δορυφορική επικοινωνία, οι συσκευές Garmin αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο στις δραστηριότητες τους.  

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί με νέες τεχνολογίες πλοήγησης GPS και εφαρμογές που σχεδιάζονται για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές αγορές: automotive, aviation, fitness, marine, και outdoor recreation

1Προυποθέτει ολοήμερη χρήση με 3 ώρες την ημέρα σε εξωτερικό χώρο σε συνθήκες 50,000 lux

2 Ενδέχεται να απαιτείται premium συνδρομή σε τρίτο πάροχο μουσικής.

3 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

4 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε  Garmin.com/ataccuracy.

5 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble

6 Δείτε πληροφορίες χώρας, τράπεζας και δικτύου στη διεύθυνση Garmin.com/GarminPay/banks.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial