Εξοπλισμός

Η ΝΕΑ ‘MEET YOU THERE’ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ REEBOK ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

  • Η συλλογή Meet You There, ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις και απευθύνεται σε εκείνους που θέτουν τους δικούς τους κανόνες στο στιλ, διατηρώντας την προσωπική τους ταυτότητα
  • Το ύφος της συλλογής αγκαλιάζει όλα τα γούστα, προσφέροντας επιλογές που ικανοποιούν κάθε στιλ

Η ολοκαίνουρια φθινοπωρινή συλλογή με τη χαρακτηριστική της πολυμορφικότητα, αντλεί έμπνευση από την underground μουσική σκηνή της Ευρώπης μέχρι τα μουσικά φεστιβάλ που παρακολουθεί η νέα γενιά, ενώ τιμά όλους όσους τολμούν να σταθούν απέναντι από το πλήθος, γράφοντας τους δικούς τους κανόνες.

Ακολουθώντας τη φιλοδοξία του brand να υποστηρίξει όσους επιθυμούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω του στιλ τους, η ΜΥΤ συλλογή δίνει το ιδανικό πάτημα σε όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Η συλλογή Meet You There Fall-Winter 19 περιλαμβάνει επιλογές για τη γυναίκα και τον άνδρα σε μία μεγάλη ποικιλία sizes, από XXS έως XXL. Σχεδιασμένα να εξυμνούν τη μοναδικότητα, τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε γκαρνταρόμπα. Φόρμες, κολάν, αθλητικά tops και t-shirts ξεχωρίζουν χάρη στην μοναδική χρωματική παλέτα και τις σύγχρονες γραμμές, καθιστώντας τη συλλογή ιδανική τόσο για το γυμναστήριο όσο και για βραδινές, cool εξόδους.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο website της Reebok.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial