Εξοπλισμός

Νέα σειρά vívomove® με εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης, σύνδεση με GPS και Garmin Pay

Εντυπωσιακά υβριδικά smartwatch διαθέσιμα σε 16 διαφορετικά στυλ, με κρυφή διπλή AMOLED οθόνη αφής σε επιλεγμένες εκδόσεις

Η νέα γενιά υβριδικών smartwatch vívomove® έχει σχεδιαστεί με έμφαση στο στυλ. Περιλαμβάνει τα  vívomove 3/3S, vívomove Style και vívomove Luxe. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού με πραγματικούς δείκτες που κινούνται και κομψές λεπτομέρειες. Με την κίνηση του καρπού, οι δείκτες βγαίνουν από τη μέση για να αποκαλύψουν μία κρυφή οθόνη που εμφανίζει δεδομένα υγείας και φυσικής κατάστασης καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ειδοποιήσεις ημερολογίου και πολλά άλλα.

Η νέα σειρά vívomove εξελίσσει την προηγούμενη σειρά vívomove HR προσθέτοντας νέες εξελιγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης όπως pulse ox1 και παρακολούθηση ενέργειας Body BatteryTM, δυνατότητα σύνδεσης με GPS και Garmin PayTM (σε επιλεγμένες εκδόσεις). Το vívomove έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, ενώ θα συνεχίσει ως απλό ρολόι για άλλη  μία εβδομάδα.

Σχεδιασμός και υλικά

Η κορυφαία έκδοση vívomove Luxe έχει 42 χιλ στεφάνη και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και δυνατότητα επιλογής από ιταλικό δέρμα ή μεταλλικά μπρασελέ Milanese. Διαθέτει διπλή κρυφή οθόνη αφής AMOLED και κινούμενους δείκτες που αλληλεπιδρούν με τις λειτουργίες του smartwatch. Με φακό από ζαφείρι και κομψές λεπτομέρειες στο καντράν, το vívomove Luxe εκπέμπει κομψότητα και λειτουργικότητα όλη μέρα.  

Με δυνατότητα επιλογής σε λουράκι από πλεκτό νάιλον ή σιλικόνη, η έκδοση vívomove Style έχει 42 χιλ στεφάνη και πλαίσιο από αλουμίνιο με μία ποικιλία μεταλλικών φινιρισμάτων. Διαθέτει φακό Corning® Gorilla® και την ίδια διπλή οθόνη αφής AMOLED που αλληλεπιδρά με τους δείκτες όπως και οι εκδόσεις  vívomove Luxe. 

Διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις (44χιλ και 39χιλ), τα vívomove 3/3S είναι ιδανικό αξεσουάρ, με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, κρυφή οθόνη αφής και μία σειρά από χρωματιστά λουράκια σιλικόνης.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ειδοποιήσεις: Λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις2 για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, υπενθυμίσεις ημερολογίου και πολλά άλλα.
  • Εξελιγμένη παρακολούθηση υγείας: Διαθέτουν μία σειρά λειτουργιών παρακολούθησης υγείας4 όπως εξελιγμένη καταγραφή ύπνου με pulse ox, παρακολούθηση ενέργειας Body BatteryTM , ειδοποιήσεις αφύσικων καρδιακών παλμών, καταγραφή έμμηνου κύκλου, παρακολούθηση στρες με υπενθυμίσεις χαλάρωσης, νέα λειτουργία παρακολούθησης ενυδάτωσης κ.α. 
  • Σύνδεση με GPS: Συνδέεται με το GPS του smartphone για μεγαλύτερη ακρίβεια στη μέτρηση αποστάσεων σε εξωτερικό χώρο2.
  • Garmin Pay: Η λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay3 εποτρέπει στους χρήστες να αφήνουν τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι. (μόνο vívomove Style και Luxe).
  • Λειτουργίες φυσικής κατάστασης: Καταγράφει βήματα, ορόφους και λεπτά έντασης και έχει προεγκατεστημένα προφίλ για περπάτημα, τρέξιμο, αερόβια, γιόγκα, προπόνηση ενδυνάμωσης και ακόμα περισσότερα.
  • Συμβατότητα: Χρησιμοποιήστε το vívomove με σχεδόν οποιοδήποτε smartphone (συμβατότητα με συσκευές AndroidTM και Apple®).

Η νέα σειρά vívomove αναμένεται τον Σεπτέμβριο του με προτεινόμενη λιανική τιμή από €249.99 μέχρι €549.99. To learn more, visit garmin.com.

Το vívomove είναι η τελευταία καινοτομία από το συνεχώς επεκτεινόμενο τομέα Fitness της Garmin ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε απλά αναζητούν ένα τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί με νέες τεχνολογίες πλοήγησης GPS και εφαρμογές που σχεδιάζονται για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές αγορές: automotive, aviation, fitness, marine, και outdoor recreation

1 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε  Garmin.com/ataccuracy.

2 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble

3 Δείτε πληροφορίες χώρας, τράπεζας και δικτύου στη διεύθυνση Garmin.com/GarminPay/banks.

4 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial