Εξοπλισμός

Venu: νέο smartwatch με GPS και εντυπωσιακή οθόνη AMOLED

Το ρολόι που συνδυάζει εξελιγμένη παρακολούθηση υγείας, προπονήσεις με κινούμενα γραφικά και αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 5 ημέρες.

Το  VenuTM είναι ένα ολοκαίνουριο smartwatch με φωτεινή οθόνη AMOLED και τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας όλο το εικοσιτετράωρο.  Με μπαταρία που φτάνει τις 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και γρήγορη φόρτιση, οι χρήστες των Venu δεν θα χάσουν καμία πολύτιμη παράμετρο για την υγεία τους.

Υγεία και φυσική κατάσταση.

Το Venu διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων όπως εξελιγμένη ανάλυση ύπνου με pulse ox1, νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοών, ειδοποιήσεις αφύσικων παλμών, παρακολούθηση έμμηνου κύκλου, παρακολούθηση στρες με υπενθυμίσεις χαλάρωσης, νέα λειτουργία παρακολούθησης ενυδάτωσης, νέες δραστηριότητες αναπνοών και πολλά άλλα. Η καινοτόμα εφαρμογή καταγραφής ενέργειας Body BatteryTM επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το επίπεδο ενέργειάς τους οποιαδήποτε στιγμή, το οποίο τους βοηθά να προγραμματίζουν τις προπονήσεις τους, το χρόνο ξεκούρασης και τον ύπνο.

Εξατομικευμένες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά

Η οθόνη AMOLED του Venu δίνει ζωή στην προπόνηση με περισσότερες από 40 ασκήσεις με γραφικά για προπόνηση ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες.  Αυτές οι εύκολες στην ακολούθηση ασκήσεις δείχνουν την κατάλληλη στάση και τεχνική στον καρπό του χρήστη.  Η ευρεία συλλογή ασκήσεων του Venu περιλαμβάνει ασκήσεις προφορτωμένες στο ρολόι, προκαθορισμένες ασκήσεις διαθέσιμες για λήψη από το Garmin Connect™ και εξατομικευμένες ασκήσεις.  Για την προετοιμασία αγώνα 5 χλμ αλλά και για μεγαλύτερες αποστάσεις, το Venu είναι συμβατό με τα δωρεάν προγράμματα προπόνησης Garmin Coach, που προσαρμόζονται στους στόχους και τις επιδόσεις κάθε δρομέα και συμπληρώνονται από έναν εικονικό προσωπικό προπονητή για μεγαλύτερο κίνητρο.

Λειτουργίες φυσικής κατάστασης

Με GPS, τεχνολογία ElevateTM για παλμούς από τον καρπό2, και πάνω από 20 προεγκατεστημένες εφαρμογές για αθλήματα σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, όπως πιλάτες, γιόγκα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα, γκολφ και ακόμα περισσότερα, το Venu είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να συμβαδίζει με ένα δραστήριο τρόπο ζωής με πολλές εναλλαγές. Και αν κάποιος θέλει να πάρει μία ανάσα ή να αυξήσει τη συγκέντρωσή του, το Venu προσφέρει νέες δομημένες ασκήσεις αναπνοών που ενισχύουν τη συγκέντρωση και τη χαλάρωση.

Εξελιγμένες μετρήσεις ύπνου με αναπνοές και Pulse Ox

Όταν είναι ώρα για ξεκούραση, η εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου, εκτιμάει τα στάδια του ύπνου όπως ελαφρύ, βαθύ και REM. Με τη νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοών, καταγράφονται οι αναπνοές το λεπτό και το Pulse Ox μετράει τα επίπεδα συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα. Όλα αυτά τα δεδομένα μαζί μπορούν να αξιολογήσουν την ποιότητα του ύπνου. Μετά το πρωινό ξύπνημα, οι χρήστες μπορούν να μελετήσουν τα δεδομένα τους στο Garmin Connect για να δουν αν η ποιότητα του ύπνου τους είναι τέτοια που τους επιτρέπει να νιώθουν ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.   

Έξυπνες λειτουργίες για μία ζωή σε κίνηση

Το Venu προσφέρει συνδεσιμότητα και άνεση όλη μέρα με μία σειρά έξυπνων λειτουργιών όπως:

  • Ειδοποιήσεις: Λάβετε έξυπνες ειδοποιήσεις3 για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, social media, υπενθυμίσεις ημερολογίου και ακόμα περισσότερα. Οι χρήστες συσκευών android μπορούν ακόμα να απαντάνε σε μηνύματα απευθείας από το ρολόι
  • Μουσική: Κατεβάστε τραγούδια και λίστες4, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τρίτους παρόχους μουσικής όπως Spotify, Amazon Music, και Deezer, απευθείας στον καρπό σας
  • Ασφάλεια και εντοπισμός: Η λειτουργία εντοπισμού περιστατικού (κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων) και βοήθειας3 στέλνει την τοποθεσία στις επαφές εκτάκτου ανάγκης σε πραγματικό χρόνο.
  • Garmin PayTM : Η λύση ανέπαφων πληρωμών5 επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν μετρητά και κάρτες στο σπίτι. Το Garmin Pay υποστηρίζεται από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες απλά πραγματοποιούν αγορές απευθείας από το ρολόι τους χωρίς κάρτα, τηλέφωνο ή πορτοφόλι.
  • Εξατομίκευση: Επιλέξτε από μία σειρά φανταστικών εμφανίσεων ώρας, εφαρμογών και widget από το κατάστημα εφαρμογών Garmin Connect IQTM. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες για να τις μετατρέψουν σε εμφάνιση ώρας.
  • Συμβατότητα: Χρησιμοποιήστε το Venu με σχεδόν οποιοδήποτε smartphone (συμβατότητα με συσκευές AndroidTM και Apple®).

Σχεδιασμός, τιμή και διαθεσιμότητα

  • Το Venu διαθέτει οθόνη 1.2” και διατίθεται σε εκδόσεις μαύρο με χρυσό, μπεζ με ροζ χρυσό, μπλε με ασημί και μαύρο με σκούρο γκρι.
  • Η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 6 ώρες σε GPS με μουσική.
  • Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του κυμαίνεται από €349.99 μέχρι €379.99 ανάλογα με το μοντέλο.

Το Venu είναι η τελευταία καινοτομία από το συνεχώς επεκτεινόμενο τομέα Fitness της Garmin ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε απλά αναζητούν ένα τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί με νέες τεχνολογίες πλοήγησης GPS και εφαρμογές που σχεδιάζονται για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές αγορές: automotive, aviation, fitness, marine, και outdoor recreation

1 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε  Garmin.com/ataccuracy.

2 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

3 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble

4 Ενδέχεται να απαιτείται premium συνδρομή σε τρίτο πάροχο μουσικής.

5 Δείτε πληροφορίες χώρας, τράπεζας και δικτύου στη διεύθυνση Garmin.com/GarminPay/banks.

To Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η λέξη και το λογότυπο SPOTIFY είναι εμπορικά σήματα της Spotify AB. Το Amazon Music και όλα τα σχετικά Logo ανήκουν στην Amazon.com, Inc. και τις θυγατρικές της. Το Apple είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατοχυρωμένο στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial