Εξοπλισμός

Το βραβευμένο Suunto 7 ανακοινώνει μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία για όλους τους αθλητές

Το νέο update του λογισμικού και η νέα καμπάνια «Adventure Starts Here» της εταιρείας αντανακλούν τη διαρκή αποστολή της Suunto να εμπνέει και να υποστηρίζει την περιπέτεια

Η Suunto παρουσιάζει το update του λογισμικού που θα προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες στο βραβευμένο smartwatch Suunto 7 και στο Suunto App. Παράλληλα με το Suunto 7 θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά και στα Suunto 9, Suunto 5 και Suunto 3. Αυτό το update πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας «Adventure Starts Here» της Suunto, η οποία αντανακλά τη διαρκή αποστολή της Suunto να εμπνέει και να υποστηρίζει την περιπέτεια και τον αθλητισμό, από τους δρόμους της πόλης μέχρι το βουνό.

Νέες δυνατότητες για το Suunto 7

Το Suunto 7 είναι ένα premium smartwatch που συνδυάζει την πλούσια εμπειρία της Suunto στον αθλητισμό με τις χρήσιμες κι έξυπνες δυνατότητες του συστήματος Wear OS by Google™. Βασισμένο στην πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100, το Suunto 7 προσφέρει τέλεια ενσωμάτωση του συστήματος Wear OS by Google και του Suunto App.

Οι νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο Suunto 7 σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τα αθλήματα και τις υπαίθριες δραστηριότητες:

 • Πλοήγηση με χάρτες εκτός σύνδεσης-Offline (συγχρονισμός από το Suunto App) κατά την παρακολούθηση αθλημάτων σε υπαίθριους χώρους. Αυτή η δυνατότητα εμπλουτίζει τους χάρτες του ρολογιού – το οποίο περιλαμβάνει ήδη χάρτες θερμότητας για συγκεκριμένα αθλήματα, ώστε να φτάνετε στον προορισμό σας και να επιστρέφετε ακόμα πιο εύκολα.
 • Λειτουργία GPS με εξοικονόμηση ενέργειας αξιοποιώντας τον αλγόριθμο FusedTrack™ της Suunto. Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια χρήσης αυξάνεται, καθώς το Suunto 7 καταναλώνει λιγότερη μπαταρία κατά τις δραστηριότητες μεγαλύτερης διάρκειας.
 • Νέα σπορ οθόνη «always-on» χαμηλής ισχύος. Στη διάρκεια της άθλησης, η οθόνη παραμένει ενεργοποιημένη, εμφανίζοντας σημαντικά δεδομένα και καταναλώνοντας ελάχιστη μπαταρία.

Mobile App Update

Το Suunto App βοηθά τους χρήστες να σχεδιάζουν εύκολα διαδρομές, να στέλνουν δραστηριότητες από τη wearable συσκευή τους και να συνδέονται με συνεργαζόμενες εφαρμογές, όπως Strava και Training Peaks. Αυτή η ενημέρωση προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες, καθώς και μια νέα αρχική οθόνη με ευκολότερη πρόσβαση στο ημερολόγιο, στα συνολικά στοιχεία δραστηριότητας και τους χάρτες. Επιπλέον, έχουν γίνει διάφορες προθήκες και βελτιώσεις στη λειτουργία χαρτών της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν πλέον να παρακολουθούν τα heatmaps τους βάσει συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, του τελευταίου μήνα ή ημερολογιακού έτους. Επιπλέον, μπορούν να βλέπουν δημοφιλείς διαδρομές και σημεία εκκίνησης για κοντινές διαδρομές με βάση τις ασκήσεις της Suunto κοινότητας που κοινοποιούνται δημόσια, ανακαλύπτοντας έτσι ακόμα ευκολότερα νέες περιπέτειες.

Νέες δυνατότητες για τα Suunto 9, 5 και 3

Αυτή η έκδοση αποτελεί το μεγαλύτερο update λογισμικού στην ιστορία της Suunto, με πολλές δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες και άθληση που παρέχονται από το SuuntoPlus™. Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις είναι η νέα πρόσοψη ρολογιού που εμπνέεται από τη φύση και περιλαμβάνει την ώρα ανατολής/δύσης και την βαρομετρική πίεση (ανάλογα με το μοντέλο). Η πλοήγηση βάσει σημείου αναφοράς σας επιτρέπει να θέτετε έναν στόχο, να λαμβάνετε το σημείο αναφοράς και να προσανατολίζεστε με ή χωρίς μονοπάτι. Οι νέες δυνατότητες* του SuuntoPlus™ περιλαμβάνουν:

 • Weather: εμφανίζονται μεταξύ άλλων: ώρα ανατολής/δύσης, θερμοκρασία νερού, βαρομετρική πίεση, ειδοποίηση για καταιγίδα και επίπεδο οξυγόνου σε μεγαλύτερα υψόμετρα.
 • Climb: τρέχον υψόμετρο, συνολική ανάβαση, % κλίσης ανάβασης και κατακόρυφη ταχύτητα
 • Safe: συντεταγμένες GPS (γεωγραφικό πλάτος και μήκος) τρέχουσας τοποθεσίας, απόσταση και υψόμετρο, καθώς και σημείο αναφοράς από το σημείο εκκίνησης.
 • Loop: Στοιχεία για τους γύρους με βάση την τοποθεσία, για κάθε κυκλική διαδρομή που δημιουργείτε, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε και να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας ανά γύρο.

*Οι δυνατότητες του SuuntoPlus™ ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο του ρολογιού.

Συνεργασίες

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής ενημέρωσης, η Suunto πρόσθεσε επίσης νέους συνεργάτες, καθώς και υπηρεσίες, ώστε να βοηθά την κοινότητα να ανακαλύπτει και να σχεδιάζει νέες διαδρομές και περιπέτειες, και να ενημερώνεται για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και τις τάσεις. Ορισμένοι από τους νέους συνεργάτες #suuntocompatible είναι οι εξής:

 • Wikiloc
 • Land
 • 2Bulu
 • Open Runner
 • Sportihome
 • MyRadar

Το νέο update του λογισμικού θα είναι διαθέσιμο για τα Suunto 9, Suunto 5 και Suunto 3 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 και για το Suunto 7 έως το τέλος Σεπτεμβρίου.Το νέο update του Suunto App είναι ήδη διαθέσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.suunto.com

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx,  Peak Performance,  Atomic, Wilson and Precor.

Τα Google, Android, Google Play, Wear OS by Google και λοιπά αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. To Wear OS της Google λειτουργεί με τηλέφωνα που έχουν Android 6.0 + (εκτός της έκδοσης Go) ή με iOS 10.0+. Οι υποστηριζόμενες λειτουργίες μπορεί να ποικίλουν μεταξύ πλατφορμών και χωρών.

www.facebook.com/Suunto.Greece

https://www.instagram.com/suuntogreece/?hl=el

Λίγα λόγια για τη Shop & Trade:

Η  Shop & Trade (www.shopandtrade.gr) διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ με περισσότερους από 1500 πελάτες. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί ένα εκτενές δίκτυο με 1527 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτει ακόμη, μια ευρεία γκάμα εμπορικών σημάτων, την οποία και εμπλουτίζει σε μόνιμη βάση. Το χαρτοφυλάκιο της Shop & Trade περιλαμβάνει πάνω από 40 σήματα, μεταξύ των οποίων τα: Versace Jeans, Guess, Superdry, Pepe Jeans, Desigual, Birkenstock, Ash shoes, Hackett, US Polo, Salomon, Quiksilver, Billabong, Burto, Hurley κ.α..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial