Πρόσωπα

‘Κόλλησα το μικρόβιο του τρεξίματος από τους adidas Runners Athens’

Οι adidas Runners Athens έδωσαν δυναμικό παρόν στον 7ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με ένα ιδιαίτερο project από την adidas. Η παρουσία τους λοιπόν στα 5 χιλιόμετρα με τα κορίτσια των ‘GIRLS TAKE CHARGE’, έδωσε το κάτι διαφορετικό στη διοργάνωση.

Το ‘Girls Take Charge’ πρόκειται στην ουσία για ένα project με 12 κορίτσια, τα οποία δεν είχαν και πολλή σχέση με το τρέξιμο ή το ατομικό τους ρεκόρ στα 5 χιλιόμετρα δεν είχε καν καταγραφεί. Το project της adidas στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Οι adidas Runners Athens, οι οποίοι αριθμούν πλέον περισσότερα από 2000 μέλη, σχημάτισαν λοιπόν πριν από 2 μήνες τις ‘GIRLS TAKE CHARGE’, μια κλειστή ομάδα 12 κοριτσιών που προπονήθηκε εντατικά για τα 5 χιλιόμετρα του 7ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακή που πέρασε, στις 18 Μαρτίου.

Τα κορίτσια της ομάδας ακολούθησαν πιστά ένα πλάνο προπονήσεων που περιελάμβανε εβδομαδιαία ειδικά runs και workouts αποκλειστικά για εκείνες. Μέσα από αυτό, προετοιμάστηκαν κατάλληλα και έφτασαν μέχρι τη γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 18 Μαρτίου.

H Ευαγγελία Παπαμικρουλέα, μέλος της ομάδας, μας είπε πώς είδε εκείνη τα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Έτρεξε τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων σε 26:32.

Πότε ξεκίνησες το τρέξιμο και πώς βρέθηκες στους adidas Runners Athens;

Ξεκίνησα το τρέξιμο πριν από περίπου 2 χρόνια, το καλοκαίρι του 2016, όταν ξεκίνησαν οι adidas Runners , όπου από εκεί κόλλησα το “μικρόβιο” του τρεξίματος και από τότε μου έχει γίνει συνήθεια.

Τι σημαίνει τρέξιμο για σένα και πώς το βίωσες μέσα από τις GIRLS TAKE CHARGE;

Το τρέξιμο για εμένα είναι η πιο γλυκιά μου εξάρτηση, είναι η στιγμή ελευθερίας μου μέσα στη μέρα. Μέσα από τις GIRLS TAKE CHARGE το αγάπησα ακόμα περισσότερο, είδα πως με επιμονή και πρόγραμμα τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Πώς θα νιώσεις αν καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου;

Θα νιώσω περήφανη, και δικαιωμένη, γιατί θα ξέρω πως οι έντονες προπονήσεις των τελευταίων δύο μηνών άξιζαν όλη αυτή την προσπάθεια. Επίσης θα νιώσω πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό μου που κατάφερε να θέσει ένα στόχο και να τον υλοποιήσει.

Πες μας ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που έμαθες μέσα από τις προπονήσεις των GIRLS TAKE CHARGE.

Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα είναι πως με ομαδική και συλλογική προσπάθεια, κάθε στόχος είναι εφικτός.

Δες το βίντεο:

#GIRLSTAKECHARGE

#TAKECHARGEATHENS

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial