Διατροφή

Νέα Nestlé FITNESS Granola για ακόμα περισσότερη ενέργεια

ΝΕΑ FITNESS® Granola

Ακόμη περισσότερη ενέργεια, για να μη σταματάς ποτέ να κυνηγάς τους στόχους σου!

Η χρονιά τελειώνει και τα FITNESS® της Nestlé μας επιφυλάσσουν τα πιο λαχταριστά και θρεπτικά νέα για το τέλος! Τα αγαπημένα δημητριακά καλωσορίζουν στην οικογένειά τους τα λαχταριστά FITNESS® Granola, ωθώντας μας να κάνουμε τον απολογισμό του έτους και να εμπνευστούμε, κυνηγώντας ακόμη πιο δυναμικά κάθε μικρό ή μεγάλο στόχο μας με τη νέα χρονιά!

Τα FITNESS® Granola έρχονται με δύο νέες γευστικές προτάσεις, για ένα ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα της μέρας μας: FITNESS® Granola με Βρώμη και Μέλι και FITNESS® Granola με Βρώμη, σπόρους Κολοκύθας και πρώτη φορά με λαχταριστά Cranberries! Και οι δύο επιλογές αποτελούν μια ακαταμάχητη πρόταση για όλους όσους θέλουν να ξεκινούν τη μέρα τους με ακόμη πιο χορταστικό και θρεπτικό πρωινό και ταυτόχρονα με 30% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με άλλα τραγανά Muesli! Τα FITNESS® Granola είναι πλούσια σε ασβέστιο και εξασφαλίζουν όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωράς μπροστά και να κατακτάς καθημερινά τους στόχους σου!

Αναζήτησε τα συναρπαστικά FITNESS® Granola με την ανανεωμένη συσκευασία στα ράφια των super-market και ξεκίνα τη μέρα σου με ενέργεια, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, γιατί στο τέλος της μέρας… εσύ κάνεις τη διαφορά!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial