Γυμναστική Προπόνηση

Outdoor-training και γραμμωμένη κοιλιά

Με τέτοια καιρό , μήπως να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να πας έξω για τρέξιμο ; Αν το κάνεις αυτό , έχεις κάνει μια καλή αρχή και θα μπορούσες να ολοκληρώσεις με κοιλιακούς που σου δείχνουν οι fitVPaddiction για μια επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά.

1. Απλά ροκανίσματα

Βαλε τα πόδια ανάμεσα στα κάγκελα. Ξάπλωσε με την πλάτη σου να ακουμπάει στο έδαφος και τα πόδια σου λυγισμένα ανάμεσα από τα κάγκελα και τα χέρια σου δίπλα από το κεφάλι σου  για μεγαλύτερη δυσκολία. Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της σπονδυλικής σου στήλης να υπάρχει συνεχής επαφή του κάτω μέρους της πλάτης σου με το έδαφος. Ανύψωσε το σώμα σου ώστε να απομακρυνθούν οι ώμοι σου από το έδαφος αλλά να κρατάς το σαγόνι σου μακριά από το στήθος σου, ώστε ο λαιμός σου να βρίσκεται σε ευθεία με την σπονδυλική σου στήλη. Μετά επέστρεψε στην αρχική σου θέση.

Εκτέλεσε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων

fitvp2

2. Πλάγια ροκανίσματα

Βαλε τα πόδια σου να ακουμπούν στα κάγκελα. Ξάπλωσε με την πλάτη σου να ακουμπάει στο έδαφος και τα πόδια σου λυγισμένα ανάμεσα από τα κάγκελα και τα χέρια σου δίπλα από το κεφάλι σου  για μεγαλύτερη δυσκολία. Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της σπονδυλικής σου στήλης να υπάρχει συνεχής επαφή του κάτω μέρους της πλάτης σου με το έδαφος. Ανύψωσε το σώμα σου ώστε να απομακρυνθούν οι ώμοι σου από το έδαφος αλλά να κρατάς το σαγόνι σου μακριά από το στήθος σου, ώστε ο λαιμός σου να βρίσκεται σε ευθεία με την σπονδυλική σου στήλη. Στη συνέχεια προσπάθησε να ακουμπήσεις τον αριστερό  αγκώνα σου με το δεξί σου γόνατο και αντίστροφα.

Εκτέλεσε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων

fitvp3

3. Ισομετρικοί κοιλιακοί

Ξάπλωσε ανάσκελα με την πλάτη σου να ακουμπάει στο έδαφος και τα πόδια σου ενωμένα και τεντωμένα μπροστά σου, ακουμπώντας στα κάγκελα σχηματίζοντας ένα V. Ανασήκωσε την πλάτη σου από το έδαφος σε γωνία 15-20 μοιρών. Τέντωσε και τα χέρια σου μπροστά σου. Παράμεινε σε αυτή την θέση για 15-20″ και επέστρεψε στην αρχική σου θέση . Αυτή είναι μια επανάληψη.

Εκτέλεσε 3 σετ

fitvp4

4. Πλάγιοι ισομετρικοί κοιλιακοί

Βάλε τα πόδια σου στα κάγκελα και τον αγκώνα σου στο έδαφος. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου , προσέχοντας το σώμα σου να είναι παράλληλο με το έδαφος αλλά και όλο το σώμα στην ίδια ευθεία και το βλέμμα σου να είναι στραμμένο μπροστά ώστε να είναι ίσιο το κεφάλι σου. Το άλλο χέρι σήκωσε το ψηλά για καλύτερη ισορροπία. Μείνε σε αυτή τη θέση για 15-20″. Αυτή είναι μια επανάληψη.

Εκτέλεσε 3 σετ  δεξιά και 3 αριστερά

fitvp5


fitVPaddiction, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial