Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Ιουλ 14 ← πίσω

Ξεκινά τον υπερμαραθώνιο για τον αιγιαλό ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ!

Tην ακτιβιστική του διαμαρτυρία κατά του ξεπουλήματος του αττικού αιγιαλού ξεκινά αύριο, Τρίτη, 8 Ιουλίου, ο γνωστός ηθοποιός Αγης Εμμανουήλ.

 

 

Ως άλλος σύγχρονος Φειδιππίδης, ο Αγης, θα ξεκινήσει τον υπερμαραθώνιο του "240 χλμ για τον αιγιαλό" στις 06.30 το ξημέρωμα από το Παλαιό λιμάνι Κεχριών με στόχο να "μεταφέρει" το δικό του συμβολικό μήνυμα αντίστασης κατά των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης.


Σημείο τερματισμού έχει ορισθεί ο Μαραθώνας στις 12 Ιουλίου, ενώ παράλληλα με τον αγώνα διαμαρτυρίας του Αγη θα πραγματοποιηθεί, σκυταλοδρομία ενεργών πολιτών και κινημάτων, καθώς και μουσικές εκδηλώσεις!


Στο πλευρό του Αγη θα βρεθούν αυτές τις πέντε ημέρες πλήθος κόσμου, φίλοι καλοί και γνωστοί ηθοποιοί που ενστερνίστηκαν την ακτιβιστική του πρωτοβουλία και τον βοήθησαν να την επικοινωνήσει στον κόσμο πραγματοποιώντας τρία προωθητικά βιντεάκια, μεταξύ των οποίων οι: Κατερίνα Τσάβαλου, Χάρης Μαυρουδής, Αλέκος Συσσοβίτης, Νίκος Ορφανός, Γιάννης Στάνκογλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αθηνά Μαξίμου και Γεράσιμος Γεννατάς.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Αγης αύριο, Τρίτη

Την έναρξη του υπερμαραθωνίου θα σημάνει στις 06.00 το πρωί η ηθοποιός, σκηνοθέτης και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάνια Παπαδημητρίου, απαγγέλοντας μονόλογο αρχαίου δράματος, ενώ θα ξεκινήσει ως πρώτη σκυταλοδρόμος δίπλα στον Αγη Εμμανουήλ, στις 06.30 από την παλαιά γέφυρα του Ισθμού. Μέσα από την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου θα μεταβούν στους Αγίους Θεοδώρους και από εκεί στην Κινέττα όπου και θα πραγματοποιήσουν στάση. Από τη Κινέττα ο Αγης θα ξεκινήσει το απόγευμα κατά τις 17.30,και μέσα από τα Διυλιστήρια Ελευσίνας για να τερματίσει στην παραλία Ελευσίνας, θέση "Φονιάς" στις 20.30 το βράδυ. Στο ίδιο σημείο στις 21.00 θα ξεκινήσει συναυλία με τους: Κώστα Λειβαδά, Νατάσα Μωυσόγλου, με DJ set και τα hip hop συγκροτήματα Long Viter και Ακατάκριτος.


Ελάτε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στους σταθμούς, περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/240kmgialos 

 

  
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News