Γυμναστική Δραστηριότητες

Σου ταιράζει ο online personal trainer;

Για πολλές γυναίκες η προοπτική να έχουν τον προσωπικό τους γυμναστή είναι αρκετά ελκυστική: εξατομικευμένο πρόγραμμα, εκπαίδευση από ειδικό, μηδενική ανάγκη να μαντεύουν την επόμενη άσκηση και χειροκροτήματα μετά από κάθε επανάληψη και σετ. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν έχουν όλοι τα χρήματα ή το χρόνο για να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Ευτυχώς, όλο και περισσότεροι trainers προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω Skype, email και διαδικτυακών πλατφορμών όπως είναι το Trainerize – συμμετέχει μια ομάδα trainers που με τη βοήθεια του Facebook και άλλων apps σου βάζουν fitness προκλήσεις. Σίγουρα, όλο και κάποιον από αυτούς θα ακολουθείς στο Instagram.

Η κάθε γυναίκα όμως έχει διαφορετικές ανάγκες και θέλω και το πιο σημαντικό έχει διαφορετικό χαρακτήρα – που σημαίνει ότι κάτι που δουλεύει στη μία μπορεί να μη δουλεύει στην άλλη.

Για να βρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα, απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

1.Τι είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις;

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της online προπόνησης είναι το κόστος. Όταν κατά μέσο όρο ανά ωριαίο session χρειάζεται να δώσεις 50-80€, ενώ αν αγοράσεις ένα πακέτο 6-, 8- ή 10- εβδομαδιαίων προγραμμάτων, θα πληρώσεις 80-160€ ανάλογα τον coach. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πιο αποδοτικό να έχεις κάποιον που θα σχεδιάσει το πρόγραμμά σου.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial