Γυμναστική Προπόνηση

Είσαι έτοιμος για την 10λεπτη πρόκληση ποδιών;

Κάνεις προγράμματα που απλά δεν νιώθεις τίποτα στο τέλος; Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτό το 10λεπτο πρόγραμμα που θα ‘κάψει’ τα πόδια σου πραγματικά. Σχεδιασμένο από την πιστοποιημένη personal trainer Lisa Tanker, το πρόγραμμα αυτό ‘χτυπάει’ για τα καλά όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες του κάτω μέρους του σώματος με αποτέλεσμα πιο σμιλευμένα και δυνατά πόδια.

Αυτό το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο από απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές κινήσεις’, λέει η Tanker. ‘Παραλλαγές καθισμάτων και προβολών είναι εξαιρετικές ασκήσεις για να δυναμώσεις τετρακεφάλους, δικεφάλους και γλουτούς, μύες τους οποίους χρειάζεσαι σε πολλές καθημερινές κινήσεις όπως περπάτημα, μεταφορά αντικειμένων κ.λ.π. Διατηρώντας δυνατούς αυτούς τους μύες θα είσαι λιγότερο επιρρεπής για τραυματισμούς’ εξηγεί η Lisa.

‘Ένα ακόμα θετικό με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι δεν θα ωφεληθείς μόνο στο κομμάτι της ενδυνάμωσης αλλά και στο κομμάτι καύσης θερμίδων. Αυτό θα συμβεί καθώς γυμνάζοντας μεγάλες μυϊκές ομάδες των ποδιών, το σώμα σου θα συνεχίζει να καίει θερμίδες και μετά την άσκηση. Έτσι είναι ένας καλό τρόπος να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και την καύση θερμίδων,’ λέει η Tanker. Η μεγαλύτερη μυϊκή μάζα μεταφράζεται με μεγαλύτερη καύση θερμίδων σε κατάσταση ηρεμίας.

Το καλύτερο κομμάτι; Θα επωφεληθείς όλα τα παραπάνω μόλις σε 10 λεπτά, χρησιμοποιώντας ελάχιστο εξοπλισμό.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial